Vår verksamhet

Ekoappen

Ekologiskt, miljösmart & rättvist 
 
Målet med Ekoappen är att företag som är eko och reko ska vara lätta att finna. Med bara ett par klick hittar du bland annat ekobutiker, frisörer, hotell, caféer och tjänsteföretag - men även webshoppar och grossister. Vi har lanserat en Beta version i Appstore och Google play som nu är under utveckling och lanseringen är planerad till januari 2020.
 
Ekoappen är gratis att ladda ner. Den riktar sig till medvetna konsumenter som vill hitta företag med naturliga, ekologiska och hållbara produkter.
 

I dagsläget har appen över 12000 nedladdningar och antalet ökar för varje dag. Alla företag i appen behöver uppfylla vissa kriterier och de granskas noga innan de godkänns.
 

Ekoappen.se

Vi håller på att utveckla hemsidan Ekoappen.se till en teknisk plattform i form av en portal där hälsointresserade och medvetna konsumenter möts och tar del av det senaste inom hälsoområdet och hållbarhet. Här hittar du den senaste forskningen, artiklar och ett forum där användarna möter experter och doktorer för att ge råd och tips kring hur man lever ett friskare och hållbarare liv.

Lanseringen är planerad till 2020.

KONTAKT

ADRESS

Organic Inspirations AB
Campus Gräsvik 2
371 75 Karlskrona