Våra samarbetspartners

Scandinavian Health innovations

Scandinavian Health Innovations syfte är att få människor att må bättre. De är ett house of brands som investerar i och utvecklar innovativa varumärken som riktar sig till medvetna konsumenter.

Tillsammans har vi satt en strategi för ett långsiktigt samarbet, med grunden i att skapa en grönare och mer hälsosam värld.

Samarbetet mellan Organic Inspirations och Scandinavian Health Innovations kommer att skapa ett stort mervärde för våra kunder och användare. 

Läs mer om Scandinavian Health Innovation här.
 

Dr Sannas

Dr Sannas erbjuder 100% växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen. 

Tillsammans ska vi bidra till att ännu fler väljer naturliga, ekologiska och hållbara produkter. 

Samarbetet mellan Organic Inspirations och Dr Sannas kommer att skapa ett stort mervärde för våra kunder och användare.

Läs mer om Dr Sannas här.
 

Sanna Ehdin

Sanna är en av Sverige största hälsoprofiler och har skrivit 15 böcker, som har sålt i över en miljon exmeplat i tio länder. Sanna når 100 000-tals hälsomedvetna och medvetna konsumenter genom sociala medier och sin blogg varje vecka.

Samarbetet mellan Organic Inspirations och Sanna Ehdin bygger på att sprida kunskap så att fler väljer naturliga, ekologiska och hållbara produkter. 

Läs mer om Sanna Ehdin här.
 

Natural Shop

Natural Shop erbjuder noga utvalda produkter inom hälsa, hudvård och kost.

Lansering kommer hösten 2019.

Tillsammans ska vi bidra till att ännu fler väljer naturliga, ekologiska och hållbara produkter. 

Samarbetet mellan Organic Inspirations och Natural Shop kommer att skapa ett stort mervärde för våra kunder och användare.

KONTAKT

ADRESS

Organic Inspirations AB
C/O BBI AB
Campus Gräsvik 2
371 75 Karlskrona