Ansiktsvatten Neroli

Pris:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1812576
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ekologiskt nerolihydrolat har en tydlig blommig doft och verkar:
  • regenererande 
  • cirkulationsökande
 
Är särskilt bra och vårdande för
 
  • torr
  • känslig 
  • mogen hud 

Ansiktsvatten återställer hudens pH-värde efter rengöring som har tvättats av med vatten. Vatten har ett högre pH-värde. Genom att använda ett ansiktsvatten hjälper man huden att få tillbaka sitt naturliga värde. På så sätt undviker du att din hy blir yttorr och extra mottaglig för oönskade bakterier och andra åkommor.

Användning
Spraya direkt på ansiktet (ögonen stängda) efter din rengöring. Utöver att din hy balanseras hjälper ansiktsvattnet ansiktsoljor att gå in fortare och dras längre ner i huden där oljan gör större nytta. Att använda oljor till huden ger mycket näring och är en bra, naturlig hudvårdsprodukt.

Den här flaskan är jättebra att ha stående på arbetet, speciellt om du sitter mycket vid en dator som gärna drar fukt ur huden. Stäng ögonen och ge ansiktet en dusch då och då. Jodå, det fungerar alldeles utmärkt på make-up. Många använder sitt ansiktsvatten som setting-spray, alltså för att få foundation och ev puder att sätta sig. Håll handen för ögonen om du har mascara som inte är vattenfast.

Mängd
100 ml

Innehåll 
Ekologiskt hydrolat/botaniskt vatten framställt genom ångdestillering av pomeransträdets blomma (apelsinblomma)

INCI: Citrus aurantium amara floral water.