För en grön livsstil

Organic Inspirations vill inspirera till ett ekologiskt, giftfritt och hållbart liv. Det vinner alla på!

Vi utvecklar digitala lösningar för hälsointresserade och medvetna konsumenter som vill välja bra naturliga, ekologiska och hållbara produkter.
 
Vi vet, det är en hel djungel där ute! Det är mycket att lära sig om innehåll, miljöpåverkan och hälsa. Vår målsättning är att sprida kunskap och underlätta valen i ditt dagliga liv. 

Story

Miljömedvetenhet och hälsa har varit ett intresse för mig under många år. Jag funderar hela tiden på vad man kan göra för att minska människors miljöpåverkan och samtidigt göra det lättare att konsumera hållbart. För några år sedan ställde jag mig frågan hur man skulle kunna underlätta för konsumenter att göra mer medvetna val. Tanken var att skapa en guide och sökmotor som man alltid hade med sig. Där föddes idén till Ekoappen. 

De första åren drev jag Ekoappen vid sidan av studier och en egen ekobutik. Det innebar därför många sena kvällar för att kunna fylla på appen med företag. Men eftersom jag trodde på min idé och brann för det jag gjorde, var det värt varenda minut av förlorad sömn. Hösten 2017 valde jag att satsa helhjärtat på företaget och blev samtidigt antagen till BBI Startup Program. 

Utifrån de här årens erfarenheter har jag arbetat fram en långsiktig starategi och action plan för de kommande fem åren. Samtidigt som vi nu vidareutvecklar Ekoappen till att bli ett digitalt medlemskort för medvetna konsumenter där du varje dag hittar unika erbjudanden och rabatter från naturliga, ekologiska och hållbara företag, utvecklar vi även sedan våren 2019 plattformen Naturalclub.se.

Båda är unika tekniska plattformar som samlar hälsomedvetna och underlättar för dem att hitta kunskap och välja naturliga, ekologiska och hållbara produkter.

Ninnie S. Wikström
Grundare och VD

KONTAKT

ADRESS

Organic Inspirations AB
C/O BBI AB
Campus Gräsvik 2
371 75 Karlskrona