Bakgrund

Det där med "om oss" är ju kanske lite missvisande. Det är ju jag, Ninnie Sjösten, som har startat Organic Inspirations AB. Men jag har ändå ett litet team av människor runtomkring mig. Ni vet - affärscoacher, min livspartner, kollegor på kontorslandskapet jag sitter på etc. Så jag säger oss, det känns bra.

Dessutom söker jag faktiskt efter en affärspartner som brinner för samma sak som jag. Någon som ser potentialen i mig och företaget, någon som vill göra världen grönare tillsammans med mig. Organic Inspirations äger och driver även Ekoappen. Så hojta gärna om du vet någon ekonörd som vill samarbeta! 

Så vem är jag då? 
Jag är den där ekonörden som vill hjälpa alla till en mer medveten och grön livsstil. Intresset började när första barnet låg i magen för 10 år sedan. Jag ville ge henne en naturlig start. Först valde jag bort e-ämnen och onaturliga produkter, sedan ökade kunskapen och ekologiskt smög sig in i vardagen. Jag har slukat mycket info genom åren och lär mig ständigt nya saker om innehåll och påverkan. 

Själv vill jag bara använda produkter på kroppen som jag i princip kan äta. Sen sitter jag inte och gnager på en tvål i soffan för det. 

Så, jag lovar att leverera det bästa jag kan hitta, det jag själv känner är sjyssta produkter. Men kom ihåg - ingen är fullkomlig! Så även jag kan missa saker och det finns absolut de som är nördigare än vad jag är. Men jag gör mitt bästa! ❤